Radera och återställa din iPhone

Läs här hur du återställer och raderar all data på din iPhone. Se alltid till att du gjort en säkerhetskopia innan du raderar telefonen

När du väljer att radera din iPhone kommer all information raderas, inklusive alla kontakter, bilder musik, kalender, kontakter. Med andra ord allt på din telefon raderas. Alla inställningar kommer att återställas till fabriksinställningarna. Om du är rädd om denna information kan du enkelt göra en säkerhetskopia.

OBS! Om du har aktiverat funktionen Hitta min iPhone så bör den stängas av innan du återställer telefonen. (Om du t.ex skall sälja telefonen)
Du slår av denna i telefonens meny under Inställningar -> iCloud
 

Radera alla inställningar och data genom att gå in i menyn under Inställningar -> Allmänt -> Återställ -> Radera allt innehåll och inst. 

Inställningar -> Allmänt -> Nollställ iPhoneInställningar -> Allmänt -> Radera iPhone

Om du får problem med att radera din iPhone, så kan du radera telefonen med hjälp av iTunes.

 

När du återställt din iPhone, så visas denna bild på telefonens skärm:

Ställ in din iPhone