Advertisement

Om oss

 

Välkommen till imeiserver.se - Vi låser upp din operatörslåsta telefon

 

De flesta iPhone som säljs i Sverige är låsta till någon operatör. Bara i Sverige finns det över 100 st s.k virituella operatörer, bakom dessa så står dom 4 största operatörerna i Sverige: Telia, Tele2, Telenor och 3/Tre. Anledningen till att operatörerna låser telefonerna är bl.a för att få behålla kunderna i deras nät. 

Vi som startat imeiserver.se har över 25 års erfarenhet inom mobiltelefoni, och har bland annat importerat och sålt iPhone till dom stora aktörerna i Sverige men även till flertalet privatpersoner. Efterfrågan var som störst under åren 2009 och 2010. Under 2012 så började vi låsa upp iPhone, främst de som var låsta till AT&T (USA) och några Engelska operatörer såsom O2 och Orange. Vi sålde främst via Blocket.se och Tradera.se och har många nöjda kunder. Se gärna våra Postitva Omdömen på Tradera.

De flesta operatörer runt om i världen går att låsa upp. Saknar du någon operatör? Skicka ett mail till oss, så skall vi försöka låsa upp den också.

All betalning sker tryggt och säkert med Paypal, och vi är en så kallad "Verified by Paypal" säljare, så om vi mot förmodan inte skulle fullfölja mina åtaganden, så är du alltid garanterad en återbetalning från Paypal. Men självklart skall vi förhoppningsvis aldrig hamna i den situationen.

Målsättningen för www.imeiserver.se är att ha 100% nöjda kunder. Är du inte nöjd, så ser vi till att du blir det, enklare än så kan det inte bli.

Varmt välkommen att beställa en upplåsning av din telefon, vi göra det yttersta för att även du skall vara nöjd. Vår strävan är att erbjuda den bästa servicen samtidigt som vi försöker hålla priset så lågt som möjligt. Om du hittar ett lägre pris på en svensk sida, så meddela oss gärna detta och vi skall göra vårt bästa för att matcha priset.