Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/35/120035/imeiserver.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6 Frågor & Svar |

Frågor & Svar

Är det lagligt att låsa upp mobiltelefoner?

Ja, det är helt lagligt att låsa upp operatörslåset på alla mobiltelefoner på marknaden. Vi låser till och med upp telefoner där kunderna blivit rekommenderade av operatörerna. 

Min operatör säger att telefonen måste vara mer än 12 månader för att låsas upp, stämmer det?

Nej, det stämmer absolut inte. Det går att låsa upp telefonen oavsett om den är 1 dag, eller 2 år gammal eller om den är bunden till ett abonnemang. Vi låser upp telefonen ändå.

Upphör telefonens garanti om man låser upp den?

Nej, garantin upp hör INTE om man låser upp telefonen via ett IMEI-nummer. Eftersom man inte gör något ingrepp i telefonen så kan rimligtvis inte garantin sluta att gälla. Dock brukar vissa operatörer "hota" med detta, om du skulle låsa upp telefonen hos någon annan än dem själva. Men, om du t.ex använder dig av ett speciellt sim-kort som manipulerar telefonen kan dock garantin sluta att gälla. Se därför till att ALLTID låsa upp telefonen hos seriösa upplåsare och via IMEI-nummer.

Hur hittar jag telefonens IMEI-nummer?

Du hittar IMEI-numret genom att knappa in *#06* så visas numret. Läs mer om detta här: Hitta telefonens IMEI-nummer

Jag har beställt en upplåsning hos Er, vad gör jag nu, Hur lång tid tar det?

Tack för din beställning. Så snart vi tagit emot en beställning, skickar vi telefonens IMEI-nummer för upplåsning. Beroende på vilken operatör, så kan det ta mellan 1-5 dagar men ibland längre, t.ex. på grund av helger eller helgdagar. Så fort vi får besked om att telefonen är upplåst, skickar vi ett mail till dig med instruktioner om hur du aktiverar upplåsningen. Vi har tyvärr ingen möjlighet att påskynda en upplåsning. 

Hur vet man att telefonen verkligen är upplåst?

Om du t.ex har en iPhone, så brukar det oftast visas ett meddelande i iTunes om att telefonen är upplåst. Men för att vara 100% säker på detta, så rekommenderar vi att du sätter in ett SIM-kort från en annan operatör än den som den var låst till. Fungerar det då, jag då är telefonen upplåst.

Fungerar upplåsningen endast i Sverige?

Om du låser upp din telefon hos oss så kan du använda din telefon med ALLA operatörer runt om i världen. Med undantag för t.ex CDMA som inte stödjer GSM.

Hur betalar man för upplåsningen?

Vi använder oss av Paypal, världens största betalningshanterare. Du betalar inga extra kostnader, samt att Paypal garanterar att du får det du beställer.

Jag har inget konto hos Paypal, och vill inte skapa ett konto. Hur gör jag då?

Paypal fungerar även som en kortinlösare, precis som t.ex Babs, Payex eller liknande. Man behöver därför INTE skapa ett konto hos Paypal, utan när du kommer fram till rutan för inloggning till Paypal, klicka bara på den länken som visas där och du kan där ange dina kortuppgifter. OBS! Vi kan aldrig se dina kortuppgifter. Läs mer om hur Paypal fungerar här: Hur fungerar Paypal

Jag hittar inte den operatör som min telefon är låst till, kan ni inte låsa upp den då?

Vi kan låsa upp över 100 olika operatörer, och hittar du inte din operatör så skicka oss ett mail till support(at)imeiserver.se med din förfrågan, så hoppas vi kunna hjälpa dig.

Jag befinner mig utanför Sverige, kan man ändå beställa en upplåsning?

Ja, det är inga problem, det enda som krävs är att du har tillgång till ett trådlöst internet eller en dator med uppkoppling.

Måste man skicka in telefonen för att kunna låsa upp den?

Nej, du skall aldrig skicka in telefonen till oss. All upplåsning av t.ex iPhone sker via Apple och iTunes. Övriga telefoner låser du själv upp med en kod som du beställer av oss. 

 
Secured by PayPal
 
Det finns inga produkter att visa i denna kategori.